Uzman Yangın Korunma Ofisi

Uzman Yangın Korunma Ofisi

Uzman Yangın Korunma Ofisi

Değirmenönü, Lozan Cd. 57/B, 20010 Denizli Merkez/Denizli, Türkiye

02582423459

info@uzman-yangin.com

http://www.uzman-yangin.com
Uzman Yangın Korunma Ofisi,
Uzman Yangın, 1998 yılından Denizli de Nazmi Çankal önderliğinde kurulmuştur. 1998 yılından önce, Nazmi Çankal, Hava Kuvvetleri Teknik Okullar Komutanlığında 6 yıl boyunca yangın öğretmenliği yapamış ve ülkesine hizmet vermek için yüzlerce yangın Astsubayı ve erini eğitmiş ve belgelendirmiştir.

1998 den günümüze, başta Denizli olmak üzere, Afyon, Antalya, Eskişehir, Konya ve ilçelerinde yangın konusunda yangın analizleri yaparak, ortalama 50 bin halkımızı bilinçlendirmiştir. Aynı zamanda Nazmi Çankal, 50 yıllık tecrübe ve bilgisi ile eğitimler vererek, 6000 üzeri öğrenciyi yangın güvenliği konusunda yetiştirmiştir.

Yangın Güvenliği konusunu çok ciddi olarak önemsiyoruz. Yangınlar çıkmadan evvel tedbirler alınmalıdır. En küçük bir ateş bile istenmeyen büyük hasarlar verebilir. Yangın önleyici tedbirleri almak soyut bir kavramdır. Bu konuda ciddi tedbirler alan kurum ve kuruluşlarımız, alınan önlemlerin bir felaketi önlediğini bilinmez. Çünkü alınan bu önlemler ile yangının çıkması ÖNLENMİŞTİR

Yaptığımız bütün çalışmalar, yangını önlemek üzerine olmalıdır. Yangın çıkışının önlenemediği durumlarda ise , yangına en etkili bir şekilde ve zamanında müdahele edilip, yangının zararı en asgari seviyede tutulmalıdır. Bu konuda size yardımcı olarak için, Uzman Yangın Korunma Ofisi, sektörün en güvenilir ve kaliteli yangın söndürme cihazlarını getirmiştir. Muhtamel yangınları önlemek ne gereken tedbirleri almak için ürünlerimize burdan ulaşabilirsiniz.

Sizlere sahip olduğumuz bilgi ve tecrübelerimizi ilekmek için;

Giriş yap

Kayıt ol

Şifre sıfırla

Lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin, e-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmanızı sağlayacak bir bağlantı alacaksınız.

× How can I help you?